Категорії

Набір гумових тварин Австралія P2-22

Середня довжина гумових фігурок тварин становить від 12 до 15 см, а висота – від 9 до 15 см.

У ящику 600 штук диких тварин Австралії. В упаковці 10 штук видів тварин зроблених з гнучкої пластмаси, як то, панда, рись, бегемот, слон, кенгуру, зубр, годзила, вовк, лев, крокодил.

Read moreПоказати менше
21,58 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 10 шт
Стан
Новий
Артикул:
P2-22
Опис

Набір гумових тварин Австралія - це неймовірно захоплюючі та різноманітні іграшки, які дозволять вашій дитині поринути у світ дикої природи прямо у себе вдома!

Кожен набір включає 10 штук видів тварин, виконаних з гнучкої пластмаси. Це панда, рись, бегемот, слон, кенгуру, зубр, годзила, вовк, лев та крокодил. Кожна фігурка має середню довжину від 12 до 15 см і висоту від 9 до 15 см. Така розмірність робить гру з гумовими тваринами особливо цікавою та реалістичною. Усі фігурки тварин запечатані у прозорий пакет під гачок.

Набори гумових тварин Австралія підійдуть для дітей віком від 3 років і старше. Вони не тільки розвивають моторику рук та уяву, а й допомагають познайомитися з різними видами тварин. Разом з ними маленький дослідник зможе вирушити до захоплюючого сафарі або створити свій власний зоопарк. Фігурки з набору виконані з якісної та міцної пластмаси, що гарантує тривалий та безпечний ігровий процес. Вони чудово тримаються в руці дитини, не ковзають і не ламаються під час активних ігор. Австралія - це не тільки іграшки, але і прекрасний освітній інструмент. Дитина зможе дізнатися більше про тваринний світ, про звички та особливості кожної конкретної тварини. Також він зможе розвинути свою фантазію, вигадуючи різні сюжети та історії за участю цих чудових тварин.

Не проґавте можливість порадувати свою дитину набором гумових тварин Австралія! Вони викличуть у нього безліч позитивних емоцій, стимулюючи його творчі та екскурсійні здібності. Купуйте набори гумових тварин Австралія та подаруйте своїй дитині незабутню пригоду у світі дикої природи прямо у себе вдома.

Купити дитячий набір пластмасових тварин оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
P2-22

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
довжина
150 мм
Ширина
60 мм
Висота
180 мм
склад
Пластик
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: 1923
Внутрішній периметр плавального кола із ніжками краб становить 26 см на 21 см. У ящику 120 штук дитячих надувних кіл з полівінілхлориду у вигляді кола, ніс якого прикрашений рожевим крабом з витріщеними чорними очима...
Артикул: SK1-11
Висота фігурок Minecraft складає 8 см. Ширина 5 см. У наборі дві фігурки МайнКрафт. У ящику 144 штуки. Набір складається з двох фігурок Minecraft або фігурки та його зброї. Кожен набір фігурок МайнКрафт запечатаний у...
У ящику 48 штук пластикових скарбничок сейфів оптом. Поставляються скарбнички сейфи зеленому для хлопчиків, та рожевому кольорі для дівчаток. Висота дитячої іграшки сейфа скарбнички з кодовим замком та відбитком...

Налаштування

Меню