Категорії

Гумові набори тварин Мікс з огорожею P2-20

Середня довжина гумових фігурок тварин становить від 6 до 15 см, а висота – від 5 до 15 см.

У ящику 720 штук пластмасових тварин із загородженнями. В упаковці 10 штук видів тварин зроблених з пластмаси з гнучкими кінцівками, як то, жовтий тигр з чорними смугами, жовтий леопард з чорними крапками, червоний півень, рудий кінь з чорною гривою та хвостом, сірий кіт з білим животом, кролик з рожевими очками чорний віслюк, рудий песик, коричневий олень, жовта курка.

Read moreПоказати менше
19,92 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 10 шт
Стан
Новий
Артикул:
P2-20
Опис

Представляємо вам революційні гумові набори тварин Мікс із огорожею – ідеальне доповнення для дитячої гри! Ці подарункові набори Тварин містять у собі 10 різних видів тварин, виготовлених із пластмаси з гнучкими кінцівками. Всі тварини мають яскраві фарби та реалістичні деталі, щоб зацікавити та розважити малюків. Середня довжина гумових фігурок тварин становить від 6 до 15 см, а висота – від 5 до 15 см, що робить їх ідеальними для гри в пісочниці або на газоні.

Кожен набір поставляється з огорожею, яка дозволяє створювати зоопарк чи ферму у вашому саду. Огорожа має довжину до 7 см і складається з 6 колів, що дозволяє створювати різні загородження для тварин та навчати дітей про простір та організацію.

Наш виріб також розміщено в ящику, що містить 72 штук подарункових наборів тварин. Це дозволяє розділити набори між великою групою дітей або використовувати їх як призи на святах. Набори призначені для дітей віком від 3 років і старші та забезпечують безпечне ігрове середовище. Вони виготовлені з високоякісної пластмаси, яка не містить шкідливих речовин та м'яко по відношенню до дитячої шкіри. Крім цього, ці гумові набори тварин Мікс є продуктом китайського бренду-виробника, який відомий своєю якістю та надійністю.

Не пропустіть можливість познайомити вашу дитину з дикою природою та розвинути її фантазію за допомогою наших пластмасових наборів тварин Мікс з огорожею. Замовте їх уже сьогодні та даруйте радість дітям!

Купити дитячі набори тварин з огорожею оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
P2-20

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
довжина
150 мм
Ширина
60 мм
Висота
180 мм
склад
Пластик
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: 1923
Внутрішній периметр плавального кола із ніжками краб становить 26 см на 21 см. У ящику 120 штук дитячих надувних кіл з полівінілхлориду у вигляді кола, ніс якого прикрашений рожевим крабом з витріщеними чорними очима...
Артикул: SK1-11
Висота фігурок Minecraft складає 8 см. Ширина 5 см. У наборі дві фігурки МайнКрафт. У ящику 144 штуки. Набір складається з двох фігурок Minecraft або фігурки та його зброї. Кожен набір фігурок МайнКрафт запечатаний у...
У ящику 48 штук пластикових скарбничок сейфів оптом. Поставляються скарбнички сейфи зеленому для хлопчиків, та рожевому кольорі для дівчаток. Висота дитячої іграшки сейфа скарбнички з кодовим замком та відбитком...

Налаштування

Меню