Категорії

Набір пластмасових тварин Південна Африка P2-19

Середня довжина пластмасових фігурок тварин становить від 12 до 15 см, а висота – від 5 до 15 см.

У ящику 432 штук диких тварин, що мешкають у Південній Африці. В упаковці 6 штук тварин зроблені з гнучкими кінцівками, як то, леопард, слон, ведмідь, тигр, носоріг, лев.

Read moreПоказати менше
24,49 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 6 шт
Стан
Новий
Артикул:
P2-19
Опис

Відкрийте для своєї дитини захоплюючий та захоплюючий світ природи з нашими наборами пластмасових тварин Південної Африки! Ці набори - ідеальний спосіб внести в гру елементи освіти та розвитку, а також розвинути у дитини фантазію.

Кожен набір містить 6 штук тварин, зроблених із міцного пластику з використанням гнучких кінцівок. До складу набору входять такі дикі тварини, як леопард, слон, ведмідь, тигр, носоріг та лев. Кожна фігурка має середню довжину від 12 до 15 см та висоту від 5 до 15 см, що робить їх легкими у використанні та зручними для зберігання. Наші пластмасові тварини – це не лише барвисті іграшки, а й чудові інструменти для розвитку дітей. Вони допоможуть малюкам вивчати навколишній світ, дізнаватися про різні види диких тварин, їх поведінку та звички.

Наш набір тварин підходить для дітей віком від 3 років і стане чудовим компаньйоном для ігор у будинку, на пляжі або навіть під час прогулянки. Пластмасові фігурки легко миються та довговічні, що дозволить вашій дитині насолоджуватися ними довгий час. Будьте впевнені, що наші набори пластмасових тварин Південної Африки виготовлені з безпечних матеріалів високої якості. Ми співпрацюємо тільки з перевіреними брендами та виробниками, щоб забезпечити безпеку та довговічність кожного виробу.

Увімкніть природу в гру вашої дитини за допомогою наших наборів пластмасових тварин Південної Африки. Розвивайте захоплення природою, фантазію та інтерес до диких тварин, а також розвивайте координацію та дрібну моторику рук. Придбайте ігрові набори зараз і забезпечте вашій дитині незабутні ігрові моменти з пластмасовими тваринами Південної Африки!

Купити дитячі набори пластмасових тварин оптом у Києві на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
P2-19

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
довжина
150 мм
Ширина
60 мм
Висота
180 мм
склад
Пластик
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: SK13-14
У ящику 36 штук дитячих іграшкових сейфів у вигляді червоної пожежної машини оптом. Висота іграшки скарбнички сейфа пожежна машина складає 32 см, ширина 16 см, а довжина 11 см. Сейф Пожежна машинка оснащена...
Артикул: SK1-11
Висота фігурок Minecraft складає 8 см. Ширина 5 см. У пакетику крім фігурки є машинка або вихованець довжиною до 9 см. У ящику 144 штуки. Набір складається з фігурки героя Майнкрафт та машинки, які запечатані в...
Артикул: SK13-5
У ящику 48 штук пластикових скарбничок сейфів оптом Висота дитячої іграшки сейфа скарбнички із кодовим замком становить 19 см, ширина 13 см, а глибина 13 см.
Артикул: SK16-1
У ящику 288 штук дитячих подарункових наборів ляльок ЛОЛ оптом. Висота ляльок LOL складає 13 см, а ширина 5 см. У набір входить одна лялька з акриловим волоссям для гри в ляльковому будиночку, а друга лялька, довжиною...

Налаштування

Меню