Категорії

Дитячий інерційний танк, що світиться, з шестернями P17-14

У ящику 240 штук інерційних танків, що світяться, оптом. В упаковці 10 штук дитячих заводних танків у зеленому, жовтому та синьому кольорі.

Дитячі пластмасові танки мають довжину 15 см, ширина 6.5 см, а висоту 7 см. Корпус танка зроблений з прозорого пластику. Усередині поміщено інерційний заводний механізм з безліччю шестерень, які під час руху крутяться. У поворотній вежі танка є світлодіоди, завдяки яким танк світиться.

Read moreПоказати менше
76,78 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 10 шт
Стан
Новий
Артикул:
P17-14
Опис

Ласкаво просимо до дивовижного світу дитячої гри! Ознайомтеся з нашим новим продуктом - Дитячий інерційний танк з шестернями, що світиться. Ці милі та яскраві іграшки стануть чудовим подарунком для маленьких любителів військової техніки!

Кожен танк має довжину 15 см, ширину 6.5 см та висоту 7 см. Корпус танка зроблений з прозорого пластику, що дозволяє дитині бачити всі внутрішні деталі та механізми. Але найцікавіше заховано всередині! Наш танк оснащений інерційним заводним механізмом із безліччю шестерень. Коли ви заводите танк, він набирає енергію, яка передається на шестерні. В результаті, шестерні починають крутитися і танк починає рухатися! Ваша дитина буде в захваті від спостереження за рухом та обертанням шестерень. Крім того, у поворотній вежі танка розташовані світлодіоди. Коли танк рухається, вони починають світитися, створюючи яскраву та динамічну атмосферу. Ваша дитина зможе грати з танком у темряві та насолоджуватися яскравими вогнями!

Дитячий інерційний танк, що світиться, з шестернями - це не тільки захоплююча гра, а й корисна розвага. Гра з танком розвиває логічне мислення, розвиває координацію рухів та навчає принципу роботи механізмів.

Вам пропонується придбати цю дивовижну іграшку оптом. У ящику міститься 240 інерційних танків, що світяться. Кожна упаковка містить 10 дитячих заводних танків різних кольорів: зеленого, жовтого та синього. Це дозволить дітям обирати та змінювати кольори танків під час гри!

Якість та безпека нашої продукції – наше першочергове завдання. Всі танки виготовлені з високоякісної пластмаси, їхня поверхня гладка і без гострих країв. Вони також відповідають усім необхідним стандартам та безпеці.

Дитячий інерційний танк, що світиться, з шестернями - це цікава і захоплююча іграшка, яка привнесе в ігровий процес новинку і яскравість. Розвивайте дитячу фантазію, координацію моторики та навчіть їх працювати з механізмами вже сьогодні! Не пропустіть можливість придбати наші унікальні танки, що світяться оптом - вони стануть улюбленими іграшками для ваших дітей і підкорять їхні серця!

Купити дитячі інерційні танки заводні оптом в Одесі на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення іграшок оптом складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки оптом 7 км - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, сувенірів, прикрас, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
P17-14

Лист даних

Количество в ящике, шт
240
Країна виробник
Китай
вік
3 роки
Тип
Заводні іграшки
Іграшка, що світиться
Так
довжина
150 мм
Ширина
65 мм
Висота
70 мм
харчування
Інерційне
Comments
Вам також може сподобатися
Артикул: SK1-11
Висота фігурок Minecraft складає 8 см. Ширина 5 см. У пакетику крім фігурки є машинка або вихованець довжиною до 9 см. У ящику 144 штуки. Набір складається з фігурки героя Майнкрафт та машинки, які запечатані в...
У ящику 48 штук пластикових скарбничок сейфів оптом Висота дитячої іграшки сейфа скарбнички із кодовим замком становить 19 см, ширина 13 см, а глибина 13 см.
Артикул: SK13-6
У ящику 48 штук пластикових скарбничок сейфів оптом Висота дитячої іграшки сейфа скарбнички із кодовим замком становить 19 см, ширина 13 см, а глибина 13 см.

Налаштування

Меню