Категорії

Жіночі косметичні дзеркала зі стразами Милашки EF22-8

Довжина косметичного дзеркальця зі стразами Милашки становить 8.5 см, а ширина 7 см.

Read moreПоказати менше
45,65 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 12 шт
Стан
Новий
Артикул:
EF22-8
Бренд:
rating Читати 5 відгуки
Середня оцінка: 5/5 Кількість відгуків: 5
Опис

Модні жіночі прикраси зроблені у вигляді косметичного жіночого дзеркальця з двома дзеркальцями простий та збільшувальний для корекції. Дзеркальця поміщені в металеві обідки, покриті матовою фарбою з малюнками метеликів різних кольорів. На тканині також закріплено кристали стрази різних розмірів. На косметичних дзеркалах зображено закоханих тварин, які виглядають дуже мило.

Довжина косметичного дзеркальця Милашки складає 8.5 см, а ширина 7 см. В упаковці зібрано 12 штук дзеркалець із 6 різними малюнками.

Купити жіночі дзеркала косметичні Милашки оптом в Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Джастін, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення дзеркал зі стразами складає 25 доларів. Сабріна (Sabrina) іграшки - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, гіроскутерів, сувенірів, біжутерії, магнітів, гіробордів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну та багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом від 1 одиниці.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
EF22-8

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Дзеркала
довжина
85 мм
Ширина
70 мм
склад
Метал
Comments
Відфільтрувати відгуки
(3)
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
Скинути

Отзыв
rating 5
rating 4
rating 5
rating 4
rating 5
Женские зеркала косметические со стразами Милашки EF22-5
Вам також може сподобатися
Артикул: SK17-10
У ящику 96 штук дитячих наборів пластмасових намистин для створення браслетів. Довжина коробки набору намистин становить 28 см, ширина 21 см, а товщина 3 см. У набір входить нитка волосінь, 4 кольори кулькових намист,...
Артикул: SK1-22
Висота фігурок Minecraft складає 8 см. Ширина 5 см. У пакетику крім фігурки є машинка або вихованець довжиною до 9 см. У ящику 240 штук. Набір складається з фігурки героя Майнкрафт та машинки, які запечатані у...

Налаштування

Меню