Категорії

Надувні нарукавники Ананас 17X15 cm HC42-14

Розміри гумових нарукавників Ананас становлять 16 x 20 x 15 cm.

Read moreПоказати менше
66,40 ГРН .
2-3 дні
В наявності
Стан
Новий
Артикул:
HC42-14
rating Читати 2 відгуки
Середня оцінка: 5/5 Кількість відгуків: 2
Опис

Дитячі рятувальні надувні нарукавники зроблені з міцного полівінілхлориду, що не спускає і відрізняється стійкістю до пошкоджень.

Розміри гумових нарукавників Ананас становлять 16 x 20 x 15 cm. Рятувальні нарукавники розраховані на вік дітей від 3 до 6 років.

Купити дитячі надувні нарукавники Ананас оптом з доставкою по всій Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Міст Єкспрес, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою.

Мінімальне замовлення рятувальних дитячих нарукавників становить 25 долларів. Сабрина (Sabrina) іграшки - оптовий інтернет-магазин іграшок оптом, гироскутеров, сувенірів, біжутерії, магнітів, гиробордов, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну і багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом від 1 одиниці.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
HC42-14

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
6 років
бренд
Надувні круги
Тип
Плавальні круги
довжина
20 см
Ширина
160 мм
Висота
150 мм
склад
Полівінілхлорид
Comments
rating 5
Вы торгуете плавательными подголовниками ?
відповідь: да, но сейчас их нет в наличии, будут в следующем году
rating 5
Вам також може сподобатися
Артикул: N7-14
Максимальний діаметр м'ячика 25 см. Гумові надувні м'ячики зроблені у синьому, блакитному, рожевому, оранжевому, жовтому, салатовому кольорі. М'ячики мають текстурний принт у вигляді кубиків зі смужками. У ящику 200...

Налаштування

Меню