Категорії

Дитячі плавальні кола з ніжками блискітками 85 см Кролик PA50-50

Довжина рятувального круга з ніжками становить 85 см.

В ящику 100 штук плавальних кіл з ніжками і блискітками Кролики оптом

Read moreПоказати менше
141,10 ГРН . 153,55 ГРН
-12,45 ГРН
2-3 дні
В наявності
Стан
Новий
Артикул:
PA50-50
rating Читати 2 відгуки
Середня оцінка: 5/5 Кількість відгуків: 2
Опис

Дитячі кола зроблені у вигляді кола з плавцем. Спереду кола зроблено виступ у вигляді голови кролика з великими вухами, яка заповнена блискітками. По обидві сторони кола закріплено білі ручки. Основний колір плавального кола для маленьких діток рожевий, а верхня частина зроблена з прозорого полівінілхлориду. В центрі кола зроблено два отвори для ніжок малюка. Позаду кола зроблено спинку, а по обидва боки гумового круга з ніжками є додаткові надувні блоки для більшої стійкості на воді. Плавальні кола з ніжками розраховані на дітей до 6 років.

Довжина рятувального круга з ніжками становить 85 см. В ящику 100 штук плавальних кіл з ніжками і блискітками Кролики оптом.

Купити рятувальні плавальні кола з ніжками і блискітками Кролик 85 см в Україні на 7 км з доставкою по всій Україні Новою Поштою, Делівері, Автолюкс, Гюнсель, Укрпоштою. Мінімальне замовлення надувних кіл оптом 25 долларів. Сабрина (Sabrina) біжутерія - оптовий інтернет-магазин біжутерії, сувенірів, прикрас, іграшок, магнітів, подарунків до Нового Року, Дня Закоханих, 23 лютого, Святого Валентина, 14 лютого, 8 березня, Хеллоуїну і багато іншого за оптовими цінами дрібним оптом.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
PA50-50

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Надувні круги
Тип
Плавальні круги
Діаметр
80 см
склад
Полівінілхлорид
Comments
rating 5
проверить наличие, нужно ящик
відповідь: напишите нам на вайбер +380966615553
rating 5
Вам також може сподобатися
Артикул: N7-14
Максимальний діаметр м'ячика 25 см. Гумові надувні м'ячики зроблені у синьому, блакитному, рожевому, оранжевому, жовтому, салатовому кольорі. М'ячики мають текстурний принт у вигляді кубиків зі смужками. У ящику 200...

Налаштування

Меню