Категорії

Повторюшки Huggy Wuggy Хагі Вагі Кіссі Міссі перевертень

Трендові м'які іграшки Huggy Wuggy повторюшки трюкачі які перекидаються.

У ящику 120 штук Хагі Вагі та Кіссі Міссі перевертарів оптом.

Висота іграшки страшилки Хагі Вагі складає 23 см, а ширина 17 см.

Read moreПоказати менше
340,30 ГРН .
2-3 дні

Об’ємні знижки

Кількість Ціна за одиницю Ви економите
120 332,00 ГРН 996,00 ГРН
В наявності
Мінімальна кількість замовлення на покупку для продукту 2 шт
Стан
Новий
Артикул:
W-002
Бренд:
rating Читати 5 відгуки
Середня оцінка: 4.5/5 Кількість відгуків: 5
Опис

Дитячі іграшки страшилки розроблені за мотивами популярної індійської відеоігри Poppy Playtime. В основу гри Поппі Плей Тайм покладено історію виробництва іграшок на одному із заводів в Америці. Під час робочого дня на фабриці іграшок відбувається технологічна катастрофа, внаслідок якої гинуть люди. Завод закривають, а за деякий час у районі фабрики іграшок починають пропадати діти. І дорослі вирішують дізнатися про причину. Те, що вони виявили злякало їх, тому що ожила одна з м'яких іграшок, яку називали Хагі Вагі Huggy Wuggy. Окрім нього згодом ожила і вся родина Хаґґі Вагґі, які також наводила жах на навколишніх мешканців.

Представляємо вам нову повторюшку іграшку Huggy Wuggy трюкача зробленого з м'якого ворсистого синього і рожевого плюшу довжиною до 3 мм.

Дитячі іграшки повторюшки Хагі Ваги трюкачі які вміють розмовляти та перевертатися привернуть увагу та порадують вашу дитину своєю мелодією. Працює Huggy Wuggy, що перекидається, від 3 мініпальчикових батарейок. Повторюшка Хагі Ваги може перекидатися як вперед, так і на зад. Музика включається кнопкою на м'якому животику Хагі Вагі і позначена червоною наклейкою.

Висота м'якої іграшки Хагі Ваги трюкач складає у висоту 25 см, а завширшки 17 см. У наборі продається Хагі Вагі у синьому кольорі, а Кіссі Міссі у рожевому кольорі.

Купити іграшки повторюшки Хагі Ваги трюкач оптом в Одесі на 7 км. Мінімальне оптове замовлення м'яких іграшок страшилок Хагі Вагі складає 10 штук оптом.

Доставка дешевих іграшок з Китаю по всій Україні Новою Поштою, УкрПоштою, Делівері, Міст Експреес, Гюнсель.

Read moreПоказати менше
Деталі продукту
W-002

Лист даних

Країна виробник
Китай
вік
3 роки
бренд
Іграшки оптом
Тип
Лялька
Ширина
35 см
170 мм
Висота
20 см
Діаметр
80 мм
склад
Тканина
Управління
Механічне керування
харчування
Батарейки
Comments
Відфільтрувати відгуки
(1)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)
Скинути

Отзыв
rating 5
они аккумуляторные?
відповідь: нет работают от трех минипальчиковых батареек ААА
rating 4
rating 4
rating 4
rating 4
Добрый день.А какая цена на ящик?
відповідь: пишите на вайбер +380966615553
Вам також може сподобатися
Артикул: SK13-14
У ящику 36 штук дитячих іграшкових сейфів у вигляді червоної пожежної машини оптом. Висота іграшки скарбнички сейфа пожежна машина складає 32 см, ширина 16 см, а довжина 11 см. Сейф Пожежна машинка оснащена...
Артикул: SK1-11
Висота фігурок Minecraft складає 8 см. Ширина 5 см. У пакетику крім фігурки є машинка або вихованець довжиною до 9 см. У ящику 144 штуки. Набір складається з фігурки героя Майнкрафт та машинки, які запечатані в...
Артикул: SK13-5
У ящику 48 штук пластикових скарбничок сейфів оптом Висота дитячої іграшки сейфа скарбнички із кодовим замком становить 19 см, ширина 13 см, а глибина 13 см.
Артикул: SK16-1
У ящику 288 штук дитячих подарункових наборів ляльок ЛОЛ оптом. Висота ляльок LOL складає 13 см, а ширина 5 см. У набір входить одна лялька з акриловим волоссям для гри в ляльковому будиночку, а друга лялька, довжиною...

Налаштування

Меню