Товар для Нового року 2021

Опубліковано на3 Роки тому Автор

Невеликий огляд ідей для подарунків до Нового року 2021, а також як провести і прикрасити на Новий рік Ваш будинок.

Новий рік важлива подія в житті кожної людини. Важливо зустріти Новий рік добре, щоб провести його вдало. У нашому оптовому інтернет-магазині Сабріна іграшки оптом Одеса Україна 7 км ви можете купити оптом наклейки для вікон на новорічну тематику, венеціанські маски і костюми для карнавалів у вигляді костюмів Діда Мороза з бородою і капелюхом, або ж снігуроньки з кокошником оптом або звичайні маски з тваринами, такими як ведмідь, мавпа, лев, тигр, лисиця або ж маски супергероїв Бетмана, Гая Фокса вендета, Жінки кішки, Крик і інші.

Для дітей ми можемо запропонувати карнавальні костюми в феї, метелики, або ангела з білими або ж кольоровими крилами і короною прінцесси.Также у нас продаються магніти до Нового року з новорічними привітаннями або ж символом Нового року 2021 року, у вигляді бика чи корови, яка вас вітає новорічних привітань. Великий вибір Дідів Морозів, Снігуроньок та інших персонажів.

В якості прикрас для ялинки можемо порадити вам ялинкові прикраси оптом такі як гірлянди з пластмаси або скла, також світло діодні гірлянди на 100 лампочок, або ж намисто металеві та пластикові на ялинку оптом в Україні на 7 км. Для прикрас приміщень або класів можна використовувати крім наклейок на новорічну тему павуки, мішуру, фольгові розтяжки або паперові розтяжки побуквенно привітання З Новим Роком 2021 Бика.

Для компактної упаковки подарунків до Нового Року 2021 можемо запропонувати подарункові пакети великого, середнього і маленького розміру з плетеними ручками.

Можемо лише під підсумовати сказане вище в оптовому інтернет-магазині Сабріна іграшки оптом ви можете купити оптом до Нового Року 2021 році Бика ви можете купити наклейки для вікон оптом, мішуру, сніг, павуки, прикраси на ялинку, намиста, кульки, гірлянди, діоди, карнавальні костюми, венеціанські карнавальні маски, маски тварин і зокрема маки мавпи, костюми Діда Мороза, Снігуроньки, мавпи, Спайдермена, Бетмана, Людини павука, Принцеси, Чарівниці, Королеви, магніти у формі мавпи з новорічним привітанням, і багато іншого оптом.

У нашому оптовому інтернет-магазині sabrina.biz.ua мінімальна сума замовлення 25 доларів. Відправки новорічного товару оптом кожен день Новой Поштой, УкрПоштой, Делівері, АвтоЛюкс, МістЄкспресс та автобусом с 7 км.

Детальніше ви можете дізнатися за телефонами: +380630666634 Life, +380660666634 Мts, +380688666634 DJUICE, +380966615553 Київстар.

Схожі статті

Налаштування

Меню